Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харків продовжує стійко переносити обстріли та авіаудари
Опубліковано 08 березня 2022 року о 06:45

В результаті російських атак місто понесло тотальний обсяг пошкоджень. Від обстрілів з боку ворожих військ постраждали сотні об'єктів інфраструктури Харкова, включаючи центральну площу, будівлю обласної ради, навчальні заклади, житлові будинки. Внаслідок чисельних руйнувань та пожеж серед мирного населення є загиблі та поранені.

В умовах постійних атак російських окупантів поліція Харківщини продовжує гідно нести службу у цілодобовому посиленому режимі.Йде 13 день російського вторгнення на територію нашої держави. Ворог атакує на усіх напрямках, щодня здійснює масовані обстріли мирних місць з землі й неба. У поліції сьогодні дуже багато важливих завдань – протидія злочинам та правопорушенням, охорона громадського порядку, оперативне відпрацювання повідомлень, які надходять від небайдужих громадян про підозрілих осіб, патрулювання вулиць, проведення евакуаційних заходів, надання гуманітарної допомоги громадянам.

Також поліція контролює оперативну обстановку в місті та області для недопущення її дестабілізації. Разом зі Збройними силами України поліцейські щодня пліч-о-пліч боронять місто від підступного ворога, допомагають виявляти мародерів та диверсантів.

Працівники поліції рекомендують громадянам обов’язково дотримуватися заходів безпеки, у разі обстрілів негайно ховатися в укриттях. Під час комендантської години не варто виходити на вулицю, вмикати світло в оселях. Завжди майте при собі документи, ліки, предмети першої необхідності.

При виявленні підозрілого або вибухонебезпечного предмета потрібно терміново телефонувати на спецлінію поліції 102 або на лінію ДСНС 101, робота яких зараз відновлена.

Для звернень до поліції по допомогу діють додаткові лінії зв’язку у кожному районі міста та області.Також для фіксації та реагування на ваші повідомлення працює чат-бот@Kharkiv102_bot.

Поліція контролює безпекову ситуацію у місті та стоїть на варті інтересів своїх громадян. Харків та його мешканці гідно тримають удар. Не дамо ворогу жодних шансів на перемогу! Ми єдині та незламні! Все буде Україна!

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux