Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові відбулися традиційні змагання зі стрільби серед жінок-поліцейських
Опубліковано 05 березня 2020 року о 16:08

Напередодні 8 Березня на базі тренінгового центру ГУНП в Харківській області представниці прекрасної статі, які працюють у поліції на різних посадах, змагалися у вмінні влучно стріляти з табельної зброї.

Більшість з дівчат уже кілька років поспіль беруть участь у таких змаганнях, але сьогодні були й такі, що спробували свої сили вперше.

Начальник відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Сергій Панов від усього колективу харківської поліції привітав жінок зі прийдешнім святом та побажав їм успіху у будь-яких починаннях, а також неодмінних професійних досягнень у службі.

- Ми чекаємо напружену боротьбу за перемогу, адже серед учасниць змагань є й майстри спорту, -  розповів Сергій Панов. – За умовами стрільб жінки виконають вправу №1 для пістолета Макарова, відповідно до якої необхідно зробити 3 пробних постріли та 10 залікових. Переможницю визначатимуть за кількістю набраних очок.

Під час виконання вправ зі стрільби з пістолету Макарова жінки успішно впоралися з поставленими завданнями.

Серед 36 учасниць в напруженій боротьбі третє місце здобула старший інспектор тренінгового центру ГУНП в Харківській області Олеся Смаль.

Другу сходинку п’єдесталу посіла начальник сектору моніторингу координації та аналітики Управління протидії кіберзлочинам в Харківській області Ольга Мищенко.

Перше місце у змаганнях виборола інспектор відділу організаційного забезпечення Управління корпусу оперативно-раптової дії Зоя Горобець.

- Якщо жінка - працівник поліції, то вона повинна вільно володіти зброєю на рівні з чоловіками, - переконана одна з переможнець, старший інспектор тренінгового центру ГУНП в Харківській області Олеся Смаль.

Начальник відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Сергій Панов разом з головним суддею змагань Тарасом Шевченко привітали переможниць із відмінними результатами та вручили почесні грамоти, медалі, квіти та пам’ятні подарунки. Квіти також отримали всі учасниці заходу.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux