Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби до поліції надійшло 1586 повідомлень від мешканців Харківщини про правопорушення та події
Опубліковано 05 жовтня 2022 року о 07:42

Працівники ГУНП в Харківській області цілодобово реагують на виклики громадян, проводять заходи з профілактики та протидії злочинності, забезпечують пропускний режим на блокпостах з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин, охороняють публічний порядок в громадських місцях, виконують інші обов’язки за місцями дислокацій для забезпечення стабільної ситуації на Харківщині.


Минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку 3200 транспортних засобів.

 

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 12 осіб.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини. 

У Київському районі Харкова працівники Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області виявили 44-річного чоловіка, у якого вилучили 4 магазини та 179 патронів калібру 5.45. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Щодня працівники поліції дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності деокуповані населені пункти, допомагають громадянам евакуюватись з небезпечних територій.

Харківські поліцейські розвезли гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки. Громадянам роздали 200 продуктових наборів з крупами, цукром, консервами, олією та чаєм. Також правоохоронці передали їм гігієнічні засоби: пральний порошок, мило та серветки.


Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях.  Співробітниками поліції забезпечується публічна безпека та порядок на 8 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому.

 

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України  з початком деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 1187,1 гектара. Вилучено 19992 вибухонебезпечних предметів, знищено – 1314.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 928 воєнний злочин, з яких  найбільше за ст. 438 КК України – 839, за ст. 111-1 КК України – 73 та інші.

Про факти смерті або поранення людей, обстріли або розкрадання майна, позбавлення волі або вчинення насильницьких дій чи катувань, пограбування, незаконне заволодіння транспортними засобами, інформацію про осіб, поведінка яких викликає підозру та які діють в інтересах противника, колаборантів, вербувальників, корегувальників, спостерігачів та про будь-які інші злочини або події ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Поліція Харківщини цілодобово на варті безпеки громадян! 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux