Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби поліцейські Харківщини забезпечили оперативне реагування на більш ніж тисячу звернень громадян
Опубліковано 21 квітня 2022 року о 08:19

Особовий склад ГУНП в Харківській області здійснює комплекс заходів для створення безпекового простору в регіоні, протистоїть злочинності, фіксує наслідки ворожих обстрілів та надає необхідну допомогу населенню.

Щодня до органів поліції звертається більше тисячі мешканців міста та області. Кожне повідомлення належним чином реєструється та ретельно відпрацьовується. Минулої доби до поліції надійшло 1187 звернень від населення. Для їх цілодобового прийому та обробки забезпечено безперервну роботу служби 102, в мобільному додатку Телеграм функціонує чат-бот @Kharkiv102-bot.

Завдяки інформації населення до територіальних підрозділів поліції доставлені 48 підозрілих осіб, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності. На блок постах протягом минулої доби правоохоронці перевірили 1700 транспортних засобів для виявлення зброї, наркотиків та інших заборонених предметів.

Тривають заходи з виявлення та розкриття злочинів та правопорушень. Поліцейські затримали трьох осіб, які 14 квітня скоїли крадіжку з приміщення банківської установи у Харкові. Під час патрулювання міста працівники поліції затримали чоловіка, у якого під час поверхневого огляду виявили наркотичну речовину.

Щодня правоохоронці здійснюють заходи для недопущення порушень громадської безпеки. Наряди поліції підтримують публічний порядок на залізничному вокзалі під час евакуаційних заходів, минулої доби до безпечних регіонів вирушили 1300 громадян. Забезпечено громадський порядок на станціях метпрополітену, громадських місцях, пунктах видачі гуманітарної допомоги, банківських установах. Під час супроводження працівників Укрпошти поліцейські затримали чоловіка, який намагався заволодіти грошима, призначеними для виплат пенсій. Зараз слідчі вирішують правову кваліфікацію дій правопорушника.

Здійснюється системна робота з надання адресної гуманітарної допомоги мешканцям районів Харкова та територіальних громад області. Бійці полку поліції особливого призначення щодня патрулюють територію районів міста, забезпечують громадський порядок, виявляють та затримують правопорушників.

Усі працівники поліції Харківського гарнізону в умовах воєнного часу чітко та злагоджено виконують службові обов’язки по захисту населення та боротьбі зі злочинністю.   

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux