Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали більше тисячі повідомлень про правопорушення
Опубліковано 24 квітня 2022 року о 07:53

В умовах воєнного часу весь особовий склад харківської поліції сумлінно виконує службові завдання по забезпеченню належного правопорядку на території обслуговування, протидії злочинності та захисту населення від наслідків ворожої агресії окупантів.

  

Загалом минулої доби до органів поліції надійшло 1156 повідомлень про правопорушення та події. До територіальних підрозділів доставлені  77 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з диверсійними групами ворожої армії.

Під час патрулювання території Немишлянського району на проспекті Московському поліція виявила 40-річного мешканця Донецької області, який не зміг пояснити мети свого перебування у Харкові, плутався у показах та погано орієнтувався на місцевості. До того ж працівники поліції з’ясували, що родичі чоловіка беруть участь у протиправній діяльності проти України. Для встановлення усіх обставин підозрілу особу передано співробітникам СБУ.

Працівники харківської поліції постійно проводять роботу щодо ефективної протидії злочинності. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1900 транспортних засобів для виявлення та вилучення заборонених предметів. До служби 102 по допомогу звернулася 37-річна мешканка смт Золочів. Жінка повідомила про зникнення свого неповнолітнього сина, який після сварки пішов з дому та не виходить на зв’язок. Поліцейські оперативно встановили місцезнаходження 15-річного підлітка та повернули його до дому. Під час патрулювання центру міста по вулиці Пушкінській поліцейські вилучили у 24-річного чоловіка наркотичну речовину рослинного походження. Ще один факт незаконного зберігання наркотиків наряд поліції виявив по вулиці Луї Пастера. 25-річний громадянин доставлений до відділу поліції. Слідчі повідомили про підозру 39-річному уродженцю Полтавщини, якого було викрито у незаконному поводженні з боєприпасами.

Значну  увагу працівники поліції приділяють безпековим питанням. Наряди поліції щодня  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі, минулої доби у безпечні регіони вирушили 1200 громадян. Правоохоронці наглядають за правопорядком на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. Триває системна робота з надання населенню щоденної адресної гуманітарної допомоги.

Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, виявляють та затримують правопорушників. Під час патрулювання проспекту Гагаріна працівники підрозділу затримали двох 33-річних чоловіків за порушення вимог комендантської години. У Харкові по вулиці Целіноградській поліцейські виявили автомобіль «Міцубісі Паджеро», який перебував у розшуку. В ході перевірки правоохоронці встановили двох осіб, ймовірно, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. По вулиці Дмитрівській поліцейські затримали 32-річного чоловіка за незаконне зберігання наркотиків. Також поліцейські викрили водія автомобіля «Таврія» у керуванні автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Особовий склад полку поліції особливого призначення залучався до проведення евакуаційних заходів мешканців Золочівського району області, які постраждали від обстрілів російських окупантів.

Харківська поліція і надалі міцно стоятиме на варті закону, інтересів громадян та захищатиме  населення від наслідків воєнного часу.

 #stoprussia 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux