Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби харківські поліцейські відреагували на 1302 повідомлення про правопорушення
Опубліковано 13 серпня 2022 року о 09:24

Російські військові продовжують здійснювати ракетні та артилерійські обстріли мирного населення регіону. В результаті кожного дня гинуть та отримують поранення жителі міста та територіальних громад області.Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти за добу опрацювали 15 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

12 серпня під удари окупантів потрапили Харків та населені пункти області Велика Бабка, Баранівка, Андріївка, Циркуни, Золочів, Грушуваха, Слатине. Пошкоджень зазнали приміщення учбового закладу, адміністративна будівля, приватні та багатоквартирні житлові будинки, споруди агрофірми та автомобілі.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації.

На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1000  транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 15 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

Слідчі повідомили про підозру 30-річному мешканцю міста Люботина, який викрав одяг з магазину.

У місті Первомайському працівники поліції оперативно затримали чоловіка за крадіжку телефона і особистих речей у пацієнта районної лікарні. 24-річний зловмисник був раніше судимий.

Поліцейські викрили 39-річного мешканця Люботина  у нанесенні ножового поранення громадянину. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.  

Поліцейські Красноградщини викрили 55-річного жителя району у крадіжці пневматичної гвинтівки у мешканця села Петрівка.

Слідчі Харкова скерували до суду обвинувальний акт стосовно 31-річного чоловіка, який під час сварки побив свою дружину.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Слідчі направили до Люботинського міського суду обвинувальний акт стосовно 42-річної місцевої жительки, яка з продовольчого магазину викрала товари на суму близько 1500 гривень.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 20 адміністративних протоколів.

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux