Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби харківська поліція відреагувала на майже 1600 повідомлень громадян
Опубліковано 29 березня 2022 року о 09:03

Працівники поліції Харківського гарнізону продовжують сумлінно нести службу у посиленому режимі в умовах воєнного часу, забезпечують оперативне реагування на інформацію від населення, підтримуют належний правопорядок та контролюють криміногенну ситуацію в регіоні.  

Протягом доби поліцейські зареєстрували 1596 звернень громадян про злочини та інші події, викрили під час патрулювання Харкова двох мародерів, забезпечили охорону громадського порядку на станціях метрополітену, який став укриттям для тисяч харків’ян від численних обстрілів та бомбардувань міста. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано 100 осіб за вчинення тяжких та майнових злочинів. 

Поліцейські щодня окрім головних службових завдань активно допомагають населенню у вирішенні соціальних питань. Працівники служб та територіальних підрозділів за підтримки волонтерських та благодійних організацій доставляють адресну гуманітарну допомогу громадянам, які найбільш потерпають від наслідків воєнної агресії ворога. Люди отримують продукти харчування, ліки, предмети першої необхідності. Працівники поліції забезпечуютьсупровід гуманітарних вантажів, транспортних засобів під час проведення евакуаційних заходів, слідкують за правопорядком на залізничному вокзалі.

Поліція нагадує населенню про необхідність дотримання вимог комендантської години. Звертаємо увагу, що з 28 березня змінився час комендантської години з 20.00 до 06.00 год. Нагадуємо, що в цей час заборонено пересування містом пішки чи на автомобілі. Також необхідно пам’ятати про світлоізоляцію в квартирах та приватних будинках. Завжди майте при собі документи, ліки, предмети першої необхідності.

Не наближайтесь та не торкайтесь нерозірваних снарядів, частин ракет, боєприпасів. У разі їх виявлення відразу телефонуйте до рятувальників.

Поліція інформує про те, що через технічний збій на лініях Укртелекому тимчасово не працюють короткі номери телефонів. Повідомити про злочини або кримінальні правопорушення на спецлінію 102 можна тільки в мережі мобільного оператора Vodafon. Крім того працює додатковий мобільний телефон 095 704 23 22. Для оперативного зв’язку з поліцією запроваджено роботу чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot. Телефонуйте безпосередньо до чергових частин територіальних підрозділів поліції за номерами, які вказані на офіційних Інтернет ресурсах ГУНП в Харківській області.   

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харкіаської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux