Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби харківська поліція відпрацювала більше 1300 повідомлень про правопорушення
Опубліковано 13 квітня 2022 року о 08:31

Пріоритетними завданнями для правоохоронців залишаються належне реагування на звернення громадян, їх захист та надання допомоги у вирішенні соціальних питань, контроль за криміногенною ситуацією та підтримання належного правопорядку в регіоні.   

Для виконання поставлених завдань весь особовий склад харківської поліції працює в посиленому режимі. Збільшено кількість вуличних патрулів, забезпечено охорону громадського порядку на соціально важливих об’єктах, в тому числі на станціях харківського метрополітену, також поліцейські несуть службу на блок постах. 

Минулої доби працівники поліції спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1600 транспортних засобів для попередження фактів незаконного перевезення зброї, боєприпасів та наркотичних засобів. До відділів поліції доставлено 37 осіб, які перевіряються на можливу причетність до диверсійної діяльності. 

Під час патрулювання території міста поліцейські затримали на вулиці Клочківській чоловіка, який мав при собі речовину наркотичного походження. 

Слідчі оголосили про підозру громадянину, який скоїв 23 крадіжки акумуляторів з автомобілів. 

Також затримано зловмисника, який розбив скло автомобіля «Нісан» та викрав з автівки  ноутбук і технічне приладдя до нього.

Загалом минулої доби поліцейські Харківщини оперативно відреагували на 1306 повідомлень про злочини та інші події. Служба 102 в цілодобовому режимі приймає звернення громадян, обробляється інформація, яка надходить до чат-боту в месенджері телеграм @Kharkiv102_bot. 

Організоване постійне чергування на залізничному вокзалі для забезпечення безперешкодного евакуаційного процесу, завдяки чому до безпечних регіонів вирушили 3000 громадян.  Триває щоденне надання адресної гуманітарної допомоги мешканцям міста та області, які її потребують. До проведення безпекових заходів залучається особовий склад полку поліції особливого призначення, бійці якого минулої доби викрили двох мародерок, та затримали двох осіб за порушення режиму комендантської години.  

Харківські поліцейські забезпечують надійний захист мешканців регіону, надають їм щоденну всебічну допомогу у вирішенні проблемних питань.

Відділ комунікаціі поліціі Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux