Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби до харківської поліції надійшло 1163 повідомлення про правопорушення та події
Опубліковано 04 травня 2022 року о 07:24

Головні зусилля правоохоронців спрямовані на створення безпекового простору в регіоні, контроль за криміногенною ситуацією та всебічну допомогу населенню у правових питаннях.

До територіальних підрозділів для перевірки доставлені  47 осіб, можливо, причетних до диверсійної діяльності. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1800 транспортних засобів для виявлення та вилучення заборонених предметів. Під час несення служби правоохоронці виявили чоловіка, у якого вилучили гранати, штик-ніж та патрони.

У Харкові по вулиці Семінарській поліцейські затримали чоловіка за нанесення тілесних ушкоджень знайомому. До оператора служби 102 надійшло повідомлення про те, що від ножового поранення помер 31-річний громадянин. В ході слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що  у місті Лозова під час спільного розпиття спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин 49-річний громадянин вдарив ножем свого племінника, який від отриманих поранень помер на місці. У Харкові по вулиці Метробудівників поліцейські затримали чоловіка за вбивство громадянина.

Поліцейські щодня вживають заходи для розкриття злочинів та попередження правопорушень. Особливу увагу працівники поліції приділяють безпековим питанням. Наряди поліції постійно  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі. Минулої доби у безпечні регіони вирушили 700 громадян.

Правоохоронці наглядають за правопорядком на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань.

Щодня мешканцям Харкова та області надається адресна гуманітарна допомога. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, затримують зловмисників, патрулюють територію.

Цілодобово особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux