Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ми обов’язково переможемо, і обов’язково відбудуємо наш Харків – Володимир Тимошко
Опубліковано 21 березня 2022 року о 17:30

Начальник ГУНП в Харківській області зустрівся з народними депутатами. Під час зустрічі говорили про військовий терор рф, направлений проти цивільного населення, знищення інфраструктури Харкова. Також обговорили найважливіше завдання – гуманітарну допомогу харків’янам та мешканцям області. Левову частину бесіди присвятили відбудові Харкова після Перемоги.

Начальник харківської поліції Володимир Тимошко зустрівся з народними  депутатами України В’чеславом  Медяником, Олексієм Красовим та Павлом Якименком.  Очільник харківського главку поліції  розказав нардепам про діяльність поліції в умовах воєнного часу. Поліція працює цілодобово, несе службу у посиленому режимі та виконує  у повному обсязі усі службові завдання.  Забезпечено оперативне реагування на повідомлення про скоєння злочинів та правопорушень, наряди поліції патрулюють вулиці, слідкують за безпекою, шукають та затримують мародерів.

З початку вторгнення  російських військ поліція Харківщини викрила у протиправній діяльності майже 60 осіб, затримала підозрюваних у вбивствах, розбоях, крадіжках, мародерстві, посібників та учасників диверсійних груп.

- Сьогодні у нас на першому плані  - адресна гуманітарна допомога не тільки харків’янам, але й мешканцям області, - підкреслив Володимир Тимошко. – Це дуже важко, поліцейським доводиться працювати під обстрілами, але ми розуміємо, що ми повинні забезпечити дітей і дорослих, старих людей харчами, ліками та предметами першої необхідності.

Харків щодня зазнає повітряних атак та артилерійських ударів, проти мирного населення країна-агресор  використовує найсучасніші види зброї.

- Харків заслужив звання міста-героя, адже харків’яни героїчно тримають удар та не збираються здаватися російським окупантам,  – сказав очільник харківської поліції. – Хоча нам всім дуже важко, але я не зустрічав жодної людини, яка б не вірила в перемогу України. Ми обов’язково переможемо, і обов’язково відбудуємо наш Харків.

Народні депутати запевнили очільника харківської поліції у свої підтримці, визначилися з потребами в гуманітарній допомозі. І запевнили, що вже сьогодні займаються вивченням руйнувань у Харкові та області і докладуть зусиль для відродження Харківщини. На те є підтримка усього депутатського корпусу і вищого керівництва країни.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux