Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківські поліцейські перевірили розважальні заклади у Шевченківському районі
Опубліковано 27 листопада 2021 року о 17:13

За останні 4 місяці до поліції надійшло більше 60 звернень громадян про крадіжки, хуліганські дії, порушення громадського порядку у двох ресторанах району. Під час перевірок поліція виявила численні порушення законодавства, зокрема, реалізацію алкоголю та цигарок без ліцензії. Слідчі дії проводились в рамках відкритих кримінальних проваджень.

27 листопада співробітники Харківського районного управління поліції № 3 на підставі рішення суду провели обшуки в розважальних закладах по вулиці Сумській  та на площі Павлівській, в ході яких вилучили обладнання для здійснення відеозапису.

  

Під час слідчих дій поліцейськими вставлені численні порушення ліцензування в розважальних закладах. За даними фактами правоохоронці склали три протоколи за ч.1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В ході перевірки закладу по вулиці Сумській встановлено, що фізична особа - підприємець здійснював продаж алкогольних напоїв, не маючи на це ліцензії. Поліцейські вилучили 323  пляшки  алкоголю. Також адміністрація даного закладу займалася реалізацією тютюнових виробів для кальяну з акцизними марками Російської Федерації. Вилучено 28 пластикових контейнерів з тютюновою продукцією.

У розважальному закладі на площі Павлівській виявлено факт продажу  спиртних напоїв «кустарного» виробництва. Працівники Харківського районного управління поліції № 3 вилучили  348 пляшок.

За останні 4 місяці до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло 66 повідомлень про крадіжки, хуліганські дії, нанесення тілесних ушкоджень, порушення громадського порядку та інших правопорушень, що сталися в розважальному закладі на площі Павлівській.

Нещодавно, під час виконання службових обов’язків поліцейському, який прибув на виклик щодо чергової бійки біля закладу, були нанесені тілесні ушкодження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Особа нападника встановлена, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Слідчі дії за відкритими кримінальними провадженнями за ч.2 ст.296  (хуліганство) та ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України тривають.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux