Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція протягом минулої доби забезпечила реагування на 1364 звернення громадян про правопорушення
Опубліковано 05 вересня 2022 року о 07:35

З першого дня вторгнення російських військових на територію України  Харківщина щодня зазнає втрат від масованих атак ворога, який знищує ракетними та артилерійськими ударами житловий сектор та цивільні об’єкти.  Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали усі факти руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3230 транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 4 особи для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Наряд поліції по вулиці Тюрінській у Харкові зупинив автомобіль ВАЗ 2109, під час перевірки якого викрив 51-річного водія автівки у проведенні відеозйомки адмінбудівель міста із геолокацією їх розташування. Також в телефоні чоловіка поліцейські виявили фото російських військових. Чоловіка доставили до райуправління поліції для подальшого з’ясування обставин події.

      

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські зафіксували 2 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, в яких вилучили наркотичні речовини.

Під час патрулювання Харкова працівники поліції на проспекті Героїв Харкова в районі залізничного перегону Лосєво-Рогань виявили двох 32-річних чоловіків, які скоїли крадіжку дротів.

Працівники групи реагування патрульної поліції затримали на території АЗС у Харківському районі осіб, які намагалися скоїти крадіжку насосів для подачі палива. Чоловіків доставили до відділу поліції  для встановлення обставин події.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Поліцейські наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 20 адміністративних протоколів.

Кожного дня особовий склад харківської поліції виконує важливі завдання по збереженню стабільної ситуації в регіоні та забезпечує надійний захист мешканців міста та області від наслідків воєнного часу.

     

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux