Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція протягом минулої доби відреагувала на понад 1300 повідомлень громадян
Опубліковано 08 квітня 2022 року о 08:03

Основні зусилля правоохоронців, які в посиленому режимі несуть службу в умовах воєнного часу, спрямовані на підтримку громадського порядку, стабілізацію криміногенної ситуації в області, надання всебічної допомоги населенню та оперативне вирішення безпекових питань.

   

Для виконання важливих завдань щодня залучаються поліцейські патрулі, наряди поліції чергують біля об’єктів надання гуманітарної та грошової допомоги громадянам, забезпечують правопорядок в харківському метрополітені, несуть цілодобову службу з військовими ЗСУ на блок постах.

Минулої доби правоохоронці здійснили перевірку  460 транспортних засобів для недопущення потрапляння до регіону зброї та наркотиків. Для перевірки можливої причетності до співпраці з ворогом до територіальних підрозділів поліції доставлено 58 осіб. Один чоловік по вулиці Ільмінській проводив агітацію серед сусідів із закликами приєднання до «руського миру». Про даний факт небайдужі громадяни повідомили до служби 102. За вказаною адресою прибув наряд поліції,  зловмисник поводився агресивно, кидався на правоохоронців з ножем. Поліцейські затримали правопорушника.   

Загалом минулої доби працівники поліції забезпечили оперативне реагування на 1306 повідомлень про злочини та правопорушення. У Харкові поліцейські викрили чоловіка у хибному повідомленні про мінування Шевченківської районної адміністрації. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Протягом минулої доби поліцейські наглядали за правопорядком на залізничному вокзалі, завдяки чому забезпечений безперешкодний процес евакуації до інших регіонів майже 4 тисяч харків’ян.

Триває надання щоденної адресної гуманітарної допомоги громадянам, які мешкають в житлових кварталах міста та територіальних громадах області, гуманітарні вантажі доставляються до місць укриття людей від постійних обстрілів, в тому числі на станції харківського метрополітену, до соціальних закладів.

Для посилення безпеки громадян до патрулювання задіяно сили особового складу полку поліції особливого призначення обласного главку. Його бійці щодня затримують правопорушників, охороняють громадський порядок, патрулюють територію міста Харкова. Минулої доби працівники ППОП затримали мародера, який намагався винести майно з торговельного кіоску, викрили трьох громадян у незаконному зберіганні наркотиків, виявили водія, який керував автівкою у стані сп’яніння, викрили двох осіб у порушенні режиму комендантської години.

Весь особовий склад поліції Харківського гарнізону цілодобово виконує свої службові обов’язки заради захисту населення від наслідків війни та проявів кримінального світу.  

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux