Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція продовжить співпрацю з КМЄС
Опубліковано 18 червня 2021 року о 15:01

Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва харківської поліції та представниками Консультаційної місії Європейського союзу.

З європейськими партнерами зустрівся заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Химич, начальник відділу міжнародного поліцейського співробітництва Василь Гайчук. Від КМЄС були присутні Голова місії  Антті Хартікайнен, керівник регіонального представництва КМЄС у Харкові Яана Напа, старший радник з питань загальної правоохоронної діяльності Френк Арнольдс, виконавчий ассистент Голови місії Кент Якобсен, перекладач Голови місії Роман Ліпчанський.

Сергій Химич подякував представникам Місії за тривале і плідне співробітництво. Адже співпраця поліції з КМЄС триває вже більше шести років.

- В результаті нашої співпраці реалізовано та заплановано до реалізації ряд спільних проєктів, які стосуються підвищення ефективності роботи, зміцнення довіри суспільства через реформування Національної поліції України і взаємодію поліції з громадами, сказав заступник начальника харківської поліції. - Ця взаємодія є важливим вектором для налагодження довірливих стосунків з населенням шляхом надання якісних поліцейських послуг та захисту прав людини.

За словами Сергія Химича, в рамках реалізації таких проєктів, як «community policing», «Custody records», «поліцейський офіцер громади» та інших отримано міжнародну технічну допомогу на суму понад 550 тис. євро.

Представники КМЄС побували в Ситуаційному центрі харківської поліції, в якому завершуються ремонтні роботи, Тренінговому центрі, де класи оснащені обладнанням від європейських партнерів, в службі «102» - там також тривають ремонтні роботи.

- Ми координуємо всі наші зусилля з усіма проєвропейським організаціями. Ми маємо чималий вплив на організації, які надають технічну допомогу в ЄС. Приємно чути, що ви впроваджуєте систему Custody records, - зазначив Голова місії  Антті Хартікайнен. - Це один з ключових проєктів, в якому зацікавлені як Україна, так і ЄС.

 

Антті Хартікайнен також додав, що КМЄС зараз працює над новими планами Місії, мандат якої почався з 1 червня 2021 року. На завершення зустрічі Сергій Химич повідомив, що на адресу представництва КМЄС в Харкові направлений листа з пропозиціями спільної роботи в різних напрямках діяльності харківської поліції.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux