Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція минулої доби забезпечила реагування на 1346 звернень громадян про правопорушення
Опубліковано 07 серпня 2022 року о 07:15

З першого дня вторгнення російських військових на територію України  Харківщина щодня відчуває болючі атаки ворога, який завдає ракетних та артилерійських ударів по житловому сектору і цивільних об’єктах.  Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти минулої доби опрацювали 12 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів та пожеж.

6 серпня під удари окупантів потрапили місто Харків та населені пункти Лозовеньки, Подворки, Нікополь, Карасівка, Золочів, Коробочкіно, Безруки, Грушуваха Харківської області. Пошкоджень зазнали приватні будинки, господарчі будівлі, приміщення підприємств, палали поля з пшеницею загальною площею близько 25 га. Слідчі ретельно задокументували наслідки обстрілів, завданих військовими рф.

Особовий склад харківської поліції продовжує нести службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блокпостах, забезпечує безпеку населення під час евакуації.

На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1000 транспортних засобів.

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 17 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини.

Слідчі  ХРУП №3 здійснюють досудове розслідування за фактом крадіжки 30-річним чоловіком особистого майна громадянина, в результаті чого потерпілому було спричинено матеріальну шкоду у сумі майже 18 тисяч гривень.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 8 фактів незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

Працівники поліції наглядають за безпекою на дорогах Харківщини. Минулої доби стосовно порушників правил дорожнього руху правоохоронці склали 20 адміністративних протоколів.

Харківська поліція щодня стоїть на варті закону та захищає права громадян України.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux