Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківська поліція вдосконалює міжнародне співробітництво із закордонними партнерами для ефективного вирішення безпекових питань
Опубліковано 07 грудня 2022 року о 10:48

Представники Головного управління Національної поліції України в Харківській області відвідали Республіку Польща для започаткування співпраці в сфері боротьби зі злочинністю, обговорення можливостей та напрацювання алгоритмів надання міжнародної технічної і благодійної допомоги органам правопорядку регіону.

 

Учасники делегації у складі заступника начальника Головного управління полковника поліції Сергія Салтовця та начальника відділу міжнародного поліцейського співробітництва Головного управління Василя Гайчука взяли участь у низці важливих зустрічей з представниками правоохоронних органів, місцевої влади міста Познань та благодійної організації. Вони акцентували увагу польських колег на тому, що сьогодні Україна виступає міцною фортецею між європейськими країнами та росією – країною-агресором, яка зневажає усі людські цінності та несе загрозу існуванню усього цивілізованого світу.

Поліція України разом з іншими силовими структурами виконує важливі завдання щодо захисту суверенітету та створенню безпекових заходів для евакуації та допомоги громадянам, які залишились без житла і опинились в складних життєвих умовах.

«Взаємодія та обмін досвідом правоохоронних органів різних країн дає змогу ефективніше протистояти тим викликам, які сьогодні стоять перед нами та усім цивілізованим світом, - зазначив під час діалогу із польською стороною заступник начальника обласного главку поліції Сергій Салтовець. - Ми відчуваємо та цінуємо підтримку польського народу у сприянні нашим громадянам та наданні гуманітарної допомоги».

Він також запевнив закордонних партнерів, що поліція Харківщини готова до діалогу, обміну досвідом, напрацюванню спільних ідей у боротьбі зі злочинністю та тероризмом, а також у проведенні в майбутньому спільних навчань.

Результатом зустріч стало отримання гуманітарного вантажу, зокрема, однострою для особового складу ГУНП в Харківській області та низки перспективних домовленостей. Найближчим часом польська сторона планує передати правоохоронцям електрогенератори, павербанки, намети, інше необхідне обладнання та автотранспорт для облаштування «Пунктів Незламності».

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux