Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво обласного главку харківської поліції вивчає проблеми населення регіону
Опубліковано 14 вересня 2018 року о 14:36

       З цією метою помічник начальника ГУНП в Харківській області Ігор Нагорний протягом тижня відвідав чотири відділи поліції на Харківщині та поспілкувався з мешканцями Великобурлуцького,  Вовчанського, Золочівського та Дергачівського районів.

       Під час виїзного прийому до помічника начальника ГУНП в Харківській області звернулося троє мешканок Великобурлуцького району. Їх питання стосувалися посилення публічної безпеки патрулями поліції на території району. Також вони висловили подяку за небайдужість працівників Великобурлуцького відділення поліції до населення і готовність завжди прийти на допомогу.

       У Вовчанському ВП Ігор Нагорний разом із начальником відділу Сергієм Човпаном поспілкувався з місцевими мешканцями та особовим складом територіального підрозділу.

       На прийом прийшли ветерани МВС України. Їх цікавили питання медичного забезпечення правоохоронців та інше. Також жителів Вовчанського району цікавив стан розкриття злочинів на території району. Найчастіше люди скаржилися на телефонні шахрайства та крадіжки.

       У  Золочівському відділенні поліції Ігор Нагорний також поспілкувався з місцевими мешканцями та особовим складом територіального підрозділу. На особистий прийом звернулось п’ять громадян.  Відвідувачі ставили питання про хід розслідування кримінальних проваджень, в яких, здебільшого, вони є потерпілими, а також цікавилися роботою місцевої поліції в цілому.

       Жителі Дергачівського району ставили питання стосовно аспектів діючого законодавства, а саме порядку відшкодування заборгованості по аліментах,  правового вирішення сімейно-побутових проблем, а також щодо вступу молоді на навчання до вищих закладів системи МВС. 

       Ігор Нагорний запевнив, що у найкоротший термін за усіма зверненнями будуть зібрані необхідні відомості і прийняті законні рішення. Частину питань, з якими звернулися місцеві жителі, вдалося вирішити відразу під час спілкування.

        Крім того, він зазначив, що саме рівень довіри населення до поліції є основним критерієм оцінки ефективності її діяльності. Тому налагодження взаємодії  поліції з громадськістю, місцевими громадами є важливим елементом роботи усіх підрозділів Національної поліції.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux