Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Госпіталь МВС отримав карету швидкої допомоги від волонтерів
Опубліковано 13 квітня 2022 року о 14:57

Екіпаж медиків надаватиме допомогу не тільки поліцейським, військовим, а й цивільному населенню. Придбати автомобіль і доставити його у Харків допомогли кінопродюсер Віталій Шереметьєв, NGO Slava Ukraini, Rotary Club Tallinn,  народні депутати Павло Сушко, Марія Мезенцева, депутат Харківської обласної ради Ігор Захарченко.

Сьогодні голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов  вручив документи на автомобіль швидкої допомоги начальнику Головного управління поліції Харківської області Володимиру Тимошко. 

Очільник поліцейського главку подякував за співпрацю, розуміння і постійну підтримку ОВА. Володимир Тимошко зазначив, що поліція з першого дня війни працює цілодобово на різних ділянках області і теж має поранених. Він розказав, що народний депутат Павло Сушко допоміг вирішити проблему з автомобілем швидкої допомоги. 

– Ми зустрілися десь 10-12 днів тому,  і я розказав про наші нагальні потреби, - повідомив Володимир Тимошко. – І вже сьогодні карета швидкої допомоги прибула до Харкова.

Володимир Тимошко подякував за таку швидку реакцію і вирішення проблеми народному депутату Павлу Сушко. Нардеп розказав, що до забезпечення поліцейських Харківщини автомобілем швидкої долучилися європейські волонтери, які оперативно відгукнулися на прохання і дуже швидко зібрали кошти на автомобіль. 

– Колеги по кіно,  кінопродюсер Віталій Шереметьєв, який завжди приходить на допомогу, наш кінодесант  відразу підключив NGO Slava Ukraini, Rotary Club Tallinn в Естонії, - розказав Павло Сушко. – І вони оперативно зібрали кошти для поліцейських Харкова і одразу закупили цей автомобіль.

За словами начальника ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Харківській області» Наталії Яшан, тепер у поліцейських медичних закладів є автомобіль з сучасним обладнанням для того, щоб вчасно надавати необхідну допомогу, яку потребують наші поліцейські. 

- Ми забезпечимо медичною допомогою усі підрозділи для того, щоб більше врятувати життів, більше надати допомоги, яка необхідна на першій лінії, - зазначила Наталія Яшан.

За словами народного депутат Марії Мезенцевої, допомога харківським поліцейським надходитиме і надалі. 
Від імені харківської поліції начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко щиро подякував народним депутатам України Павлу Сушко і Марії Мезенцевій, керівнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову, депутату обласної ради Ігореві Захарченку, кінопродюсеру Віталію Шереметьєву, громадським організаціям Естонії  NGO Slava Ukraini, Rotary Club Tallinn за їх роботу і розуміння проблем поліцейських.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux