Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Дві поліцейські станції відкрили на Харківщині
Опубліковано 07 грудня 2018 року о 14:36

Поліцейські станції почали працювати у місті Валки та у селищі міського типу Ков’яги Валківського району. Відтепер дільничні офіцери поліції зможуть більш оперативно реагувати на звернення та повідомлення громадян, а громадяни можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують.

 

В урочистостях взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех, заступник начальника Головного Управління Віталій Гузь, начальник Управління превентивної діяльності Сергій Бірбасов, керівництво Валківського відділу поліції, представники органів місцевого самоврядування, а також мешканці міста та селища.

За словами Олега Беха, на цих станціях громадяни  отримуватимуть кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують. Станції завжди відкриті для спілкування, консультацій та правової допомоги, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між громадою і поліцейськими та формуванню довірливих відносин.

- Відсьогодні мешканці селища у разі необхідності зможуть прийти у це приміщення і поспілкуватись з дільничним офіцером поліції, співробітником ювенальної превенції, або оперативними співробітниками, які нестимуть тут службу, – додав Олег Бех. - А правоохоронці зможуть швидше дістатись до місця скоєння правопорушення, оперативно реагувати на скарги та повідомлення громадян і, звичайно, сама присутність поруч поліцейського додаватиме мешканцям спокою.

Як повідомив начальник сектора превенції патрульної поліції Валківського відділу поліції Іван Войтенко, на станції в місті Валки працюватимуть 2 дільничних офіцера поліції. Вони  обслуговують майже 10 тисяч місцевих мешканців. На станції селища Ков'яги працюватиме 1 дільничний офіцер поліції. Він обслуговує чималу територію Валківського району  –  16 населених пунктів, які входять до складу Ков’язької селищної ради, Високопільської, Баранівської, Перекіпської та Костівської сільських рад. На території  облслуговування проживає близько 10 тисяч громадян.

Начальник Валківського  відділу поліції Ярослав Жидовцев висловив вдячність керівництву Головного управління національної поліції, органам місцевого самоврядування, громадським організаціям, за допомогою яких були відкриті поліцейські станції.

- З свого боку я намагатимусь зробити все, щоб керівництво та кожен співробітник відділу відповідали сподіванням громадян та працювали на благо суспільства, -  наголосив він.

Після урочистостей присутні оглянули нові службові приміщення станцій, де зроблений сучасний ремонт, закуплене сучасне обладнання, підведені всі необхідні комунікації, навіть обладнані дитячі куточки.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех висловив подяку та вручив почесні грамоти директорам сільськогосподарських підприємств, які співпрацюють з поліцією та брали активну участь у відкритті станцій.

Також з нагоди відкриття поліцейських станцій керівництвом Валківського відділу поліції було оголошено конкурс серед школярів на кращий малюнок на тему «Поліцейська станція». За результатами конкурсу відібрали десять найкращих малюнків. Начальник Головного управління поліції Олег Бех привітав переможців та вручив пам’ятні подарунки. А дитячі малюнки тепер прикрашатимуть поліцейські станції.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux