Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські встановили місцезнаходження втрачених речових доказів у справі ДТП за участю кортежу бізнесмена Ярославського
Опубліковано 16 лютого 2022 року о 15:03

Після розголосу у ЗМІ інформації про відкриття кримінального провадження за фактом зникнення з Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи одягу загиблого в автопригоді чоловіка, усі речі «знайшлися» у службовому приміщенні чугуївського моргу.  Триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників установи для встановлення осіб, причетних до зникнення одягу загиблого. Винні особи нестимуть кримінальну відповідальність.

Нагадаємо: 14 лютого до поліції надійшла інформація про те, що  працівники Чугуївського моргу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи  виявили втрату речових доказів у кримінальному провадженні, відкритому за фактом ДТП, що сталася 9 лютого на автотрасі в Харківській області.

Слідчі слідчого управління обласної поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Аби встановити місцезнаходження втрачених речових доказів, поліцейські склали перелік співробітників закладу, провели невідкладні слідчі дії, в тому числі обшуки та огляди в приміщенні моргу, за адресами мешкання працівників установи, а також у  їх  транспортних засобах.   Окрім того, до Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи направлено вимогу про проведення службового розслідування для встановлення осіб, з вини яких сталася втрата речей потерпілого.

15 лютого до органу досудового розслідування від керівництва Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи надійшло повідомлення про виявлення вказаних речей. Пакет із одягом загиблого у ДТП чоловіка «знайшовся» у службовому приміщенні.

Поліцейські негайно прибули на місце події, а відтак відпрацьовують записи з камер відеоспостереження для встановлення осіб, які підкинули речові докази.

 

У приміщенні чугуївського моргу триває огляд місця події, проводяться відібрання зразків ДНК з виявлених пакету та речей, наявних папілярних візерунків, а також відбитків пальців рук працівників Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення осіб, причетних до втрати речових доказів.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux