Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція взяла об’єкти критичної інфраструктури Харківщини під цілодобову охорону
Опубліковано 23 лютого 2022 року о 17:57

Поліція несе службу у посиленому режимі на в’їздах до Харкова, з числа правоохоронців сформовані додаткові піші та автомобільні патрулі, які чергують у громадських місцях міста та населених пунктах області.

Про готовність підрозділів поліції до заходів забезпечення сталого функціонування об’єктів життєзабезпечення населення в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій сьогодні, 23 лютого, на нараді в Харківській облдержадміністрації доповів т.в.о. начальника ГУНП в Харківській області Вячеслав Давиденко.

Він підкреслив, що безпекові заходи здійснюються чітко та злагоджено, відповідно до відпрацьованого раніше спільного алгоритму дій на випадок виникнення будь-яких позаштатних та надзвичайних ситуацій.

Питанню готовності області до оборони і захисту громадян за участі всіх відомств, що відповідають за безпеку жителів Харківщини, був також присвячений брифінг для представників ЗМІ, який відбувся за результатами апаратної наради.

В ньому взяли участь керівник ХОДА Олег Синєгубов, Харківський міський голова Ігор Тєрєхов, керівники правоохоронних структур регіону.

Під час свого виступу Вячеслав Давиденко повідомив, що в області  налагоджена система охорони об’єктів інфраструктури, релігійних споруд, важливих адміністративних будівель органів обласної та міської влади, правоохоронних структур, консульств та інших представництв іноземних держав з метою попередження провокацій.

- Головні завдання поліції - забезпечення правопорядку на вулицях, розкриття злочинів та профілактика правопорушень, здійснення цілодобового моніторингу оперативної обстановки для недопущення суспільно-політичної дестабілізації в регіоні, протидія провокаціям, реагування на повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів, - зазначив Вячеслав Давиденко.

Роботу Ситуаційного центру переведено у цілодобовий режим для організації невідкладних заходів у разі різкого ускладнення ситуації в області.

Керівник поліцейського відомства підкреслив, що на сьогодні криміногенна ситуація в області є стабільною та контрольованою.

Всі підрозділи поліції - у взаємодії з органами влади, правоохоронними органами та громадськістю - кожну хвилину працюють  для належного реагування на всі можливі ризики та загострення обстановки.

Шановні громадяни! Якщо вам відома інформація про підозрілих осіб, їх переміщення по території міста та області, використання ними транспорту, наявність або виявлення підозрілих предметів, просимо відразу повідомляти її на спецлінію поліції 102!

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux