Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Більше тисячі звернень від громадян надійшло до харківської поліції протягом останньої доби
Опубліковано 03 травня 2022 року о 07:40

Головні зусилля правоохоронців були спрямовані на створення безпекового простору в регіоні, контроль за криміногенною ситуацією та всебічну допомогу населенню у правових питаннях.

Загалом минулої доби до органів поліції надійшло 1324 повідомлення про правопорушення та події. До територіальних підрозділів для перевірки доставлені  39 осіб, можливо, причетних до диверсійної діяльності. На блок постах за добу правоохоронці перевірили майже 1600 транспортних засобів для виявлення та вилучення заборонених предметів.

У Харкові по вулиці Ляпунова поліцейські затримали чоловіка,  який  намагався винести товар  з магазину.

Працівники поліції  розшукали автомобіль, який було  викрадено біля СТО. Вживаються заходи щодо розшуку та встановлення осіб,  причетних до заволодіння транспортним засобом.

Під час патрулювання вулиці Чернишевської працівники поліції  викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотичної речовини.

Ще один факт  зберігання наркотиків виявили поліцейські  ХРУП №1 ГУНП в Харківській області .

За спробу вбивства слідчі оголосили підозру 63-річному  чоловіку, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс ножове поранення знайомому.

Поліцейські щодня вживають комплекс заходів для розкриття злочинів та попередження правопорушень. Особливу увагу працівники поліції приділяють безпековим питанням. Наряди поліції щодня  забезпечують правопорядок під час евакуаційних заходів на залізничному вокзалі, минулої доби у безпечні регіони вирушили 600 громадян.

Правоохоронці наглядають за правопорядком на станціях харківського метрополітену, допомагають громадянам у вирішенні побутових питань. У вестибюлі станції метро працівники поліції виявявили 47-річного мешканця міста, який перебував у розшуку.

Щодня мешканцям Харкова та області надається адресна гуманітарна допомога. Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, у місцях масового перебування громадян.

Бійці полку патрульної поліції щодня несуть службу по охороні громадського порядку, виявляють та затримують правопорушників.

На перехресті вулиці Льва Ландау та проспекту Гагаріна поліцейські  зупинили автомобіль  Chevrolet , в якому виявили наркотики і холодну зброю.

На проспекті Героїв Сталінграда під час патрулювання працівники поліції  затримали 33-річного чоловіка, який порушував комендантську годину.

На Салтівському  шосе поліцейські виявили водія автомобіля  Lexus,  який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux