Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Більше тисячі повідомлень про правопорушення опрацювали харківські поліцейські протягом доби
Опубліковано 19 квітня 2022 року о 08:32

Ключовими завданнями в діяльності правоохоронців є допомога місцевим жителям, оперативне реагування на звернення громадян та забезпечення належного правопорядку на території обслуговування.

  

За минулу добу органи поліції відреагували на 1170 повідомлень громадян про правопорушення та події. До відділів поліції доставлено 47 осіб можливо причетних до диверсійної діяльності.

Працівники харківської поліції цілодобово патрулюють населені пункти та несуть службу на блок постах. Протягом минулої доби правоохоронці перевірили більше 1800 транспортних засобів. В результаті проведених заходів поліцейські спільно з представниками тероборони зупинили на блок посту у Харкові позашляховик, яким керував чоловік у військовій формі. Під час перевірки з’ясувалося, що автівка перебуває у розшуку. На іншому блок посту у міському секторі до поліцейських звернулися чоловік та жінка, які потребували термінової допомоги. Їх автівка потрапила під обстріл, а з пасажиркою внаслідок події стався серцевий напад. Обидва громадянина були доставлені до медичного закладу. 

Щоденно поліцейські здійснюють комплекс заходів для виявлення та розкриття кримінальних правопорушень. З початку вторгнення ворожої армії на територію України поліцейські Харківщини затримали 160 зловмисників за підозрою у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів.

Слідчі оголосили про підозру 44-річній жінці, яка вкрала товари та холодильну камеру з магазину. Під час патрулювання центру міста поліцейські викрили ще один факт мародерства, особу затримано. За спробу крадіжки з супермаркету слідчі оголосили про підозру 41-річному харків’янину. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поліцейські затримали 61-річного мешканця Луганської області, якого викрили у крадіжці з магазину. За зберігання наркотичної речовини до відділу поліції доставили жителя Харкова.

 

Посилено заходи щодо недопущення порушень громадського порядку на території міста та області. Поліцейські в цілодобовому режимі наглядають за правопорядком на станціях метпрополітену. Триває системна робота щодо надання адресної гуманітарної допомоги населенню. Поліція робить усе можливе, щоб захистити людей від наслідків військової агресії ворога. Наряди поліції забезпечують публічний порядок на залізничному вокзалі під час евакуаційних заходів. До безпечних регіонів минулої доби вирушили 1250 громадян. Поліцейські забезпечують безпеку громадян під час отримання грошей в банківських установах, видачі гуманітарної допомоги у відповідних пунктах. Під час несення служби бійці полку патрульної поліції особливого призначення  затримали 40-річну жінку за нанесення тілесних ушкоджень знайомій. Також особовий склад підрозділу залучався до забезпечення безпеки громадян та їх евакуації до медичних закладів внаслідок артилерійського обстрілу вулиці Олімпійської у Харкові.

Поліція працює чітко та злагоджено, несе службу у посиленому режимі для захисту населення в умовах воєнного стану. 

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux