Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківські спецпризначенці патрулюватимуть вулиці міста на трофейному Тигрі (Додано відео)
Опубліковано 23 серпня 2022 року о 14:59

Символічний подарунок на День міста і День Державного прапора України. Після ремонту на одному з харківських підприємств російська техніка отримала українське оснащення. На ній розміщений патріотичний напис і майорить український прапор.

На початку масового вторгнення армії рф в Україну під час бойових дій у місті харківські спецпризначенці відбили російський Тигр в окупантів. За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, більше ця ворожа техніка не буде знищувати Харків.

– Це російська техніка, яка їхала від російського бєлгорода до нашого українського Харкова. В ній їхали ці уроди, які потім знищували і зараз знищують наше місто, - розповів Володимир Тимошко журналістам. – Зараз на ньому будуть їздити герої, герої, які будуть знищувати тих уродів. Ми точно доїдемо, як мінімум до бєлгорода на ньому.

Керівник харківської поліції подякував голові Харківської військової адміністрації Олегу Синєгубову за забезпечення ремонту трофейної техніки. Кілька місяців його доводили до ладу на одному  з підприємств Харкова.

- Ми і надалі будемо активно працювати  над підвищенням обороноздатності усіх абсолютно сил оборони міста Харкова та області, і це дійсно приклад того, що ми використовуємо будь-яку нагоду для того, щоб максимально посилити наші збройні сили, - зазначив Олег Синєгубов. - Коли наші збройні сили відпрацювали, зокрема, спецпідрозділ Національної поліції Корд, який зустрів окупантів, диверсійно-розвідувальну групу, які заходили до міста Харкова і відчули силу наших українських воїнів, і як наслідок, цей автомобіль вже служить в лавах НПУ, яка є складовою частиною сил оборони міста Харкова та області.

Очільник харківської поліції привітав українців зі святами – Днем міста і Днем Державного Прапора. – Сьогодні ми відзначаємо день народження нашого міста, день незламного Харкова, міста-героя Харкова, - звернувся Володимир Тимошко до харків’ян. – Харків’яни заслужили на цей подарунок.

З місця презентації екіпаж спецпризначенців вже українського Тигра вирушив на своє перше патрулювання по вулицям міста-героя Харкова.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux