Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом минулої доби харківські поліцейські відреагували на 1229 повідомлень про правопорушення
Опубліковано 05 липня 2022 року о 07:27

Російські військові продовжують здійснювати ракетні та артилерійські обстріли мирного населення регіону. В результаті кожного дня гинуть та отримують поранення жителі міста та територіальних громад області.

4 липня окупанти атакували ракетами Харків, гатили з систем залпового вогню по селу Коробочкіно. Внаслідок обстрілів пошкоджень зазнали приватні житлові будинки мирних громадян. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали 20 фактів пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів та пожеж, які здійснила рф.

Особовий склад поліції Харківського гарнізону несе службу за місцями дислокації, надає допомогу населенню, здійснює охорону громадського порядку на пунктах видачі гуманітарної та грошової допомоги, патрулює вулиці міста та населених пунктів області, чергує на блокпостах, забезпечує безпеку населення під час евакуації з уразливих місць Харківщини. 

Поліцейські систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блокпостах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1200 транспортних засобів для виявлення правопорушень. 

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 10 осіб для перевірки їх можливої співпраці з російськими окупантами. 

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. 

Дільничні інспектори поліції затримали 43-річного громадянина,  який викрав товари  з супермаркету. 

Ще одного мародера наряд поліції затримав на вулиці Привокзальній за спробу крадіжки продуктів харчування з магазину. 

У Харківському районі поліцейські офіцери громади оперативно розшукали п'ятирічного хлопчика. За 20 хвилин правоохоронці знайшли малюка на одній з вулиць селища та повернули матері.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста працівники поліції виявили 7 підозрілих осіб, у яких вилучили наркотичну речовину. Правопорушники доставлені до відділів поліції, триває перевірка.

Правоохоронці постійно  дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

У зв’язку зі збільшенням артобстрілів Харкова міська влада інформує, що громадяни можуть використовувати метрополітен як укриття. Поліція просить містян не ігнорувати сигнали тривоги. 

Правоохоронці наглядають за безпекою на дорогах міста та області. Минулої доби щодо порушників правил дорожнього руху поліцейські склали 20 адмінпротоколів.

Бійці полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області під час несення служби на перехресті вулиць Тракторобудівників та Героїв Праці затримали 41-річного чоловіка, який проводив авіарозвідку за допомогою квадрокоптера. 

По вулиці Греківській поліцейські припинили хуліганські дії 41-річного громадянина. 

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux