Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Минулої доби на спецлінію харківської поліції надійшло 1359 повідомлень про правопорушення та події
Опубліковано 25 червня 2022 року о 07:48

Весь особовий склад поліції Харківського гарнізону зосередив головні зусилля на вирішенні безпекових питань, захисті населення від впливу військової агресії російської армії, ефективній протидії злочинності та збереженні стабільної оперативної обстановки на території обслуговування.

Минулої доби російські окупанти продовжували чинити терор та обстрілювати цивільну інфраструктуру в Харкові та Харківській області. Обстрілів зазнали населені пункти Чугуївської міської територіальної громади та місто Золочів. 
24 червня працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти опрацювали понад 25 фактів пошкодження будинків та інших споруд в наслідок обстрілів та пожеж. Поліцейські ретельно документують кожний злочин військових країни-агресора проти українського народу. За адресами здійснюються виїзди та огляди місць подій, збираються речові докази, відкриваються кримінальні провадження.

Поліцейські систематично проводять заходи щодо виявлення злочинів, скоєних в умовах воєнного часу. На блок постах за добу правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1800 транспортних засобів для виявлення правопорушень та недопущення потрапляння на територію області заборонених предметів. 

Завдяки інформації від населення до відділів поліції доставлені 15 осіб для перевірки їх можливої причетності до співпраці з російськими окупантами.

Працівники поліції щодня активно протистоять кримінальній злочинності. 

Слідчі оголосили про підозру 35-річному чоловіку, який викрав майно з магазину по вулиці Родніковій у Харкові. 
Під час патрулювання проспекту Перемоги працівники поліції викрили 40-річного громадянина у крадіжці майже 35 метрів кабелю, що належить комунальному підприємству. Речові докази вилучено. Зловмисник  затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу  України. 

В ході відпрацювання території міста працівники поліції виявили трьох осіб, у яких вилучили наркотичну речовину. Правопорушники доставлені до відділу поліції, триває перевірка.

Правоохоронці постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності. Гуманітарну допомогу поліцейські надають найбільш уразливим верствам населення.

У зв’язку зі збільшенням інтенсивності обстрілів міста вдень у харківському метрополітені для громадян виділяються спеціальні сектори, де можна перечекати небезпеку. Установа працює вночі як бомбосховище. Поліція просить громадян обов’язково реагувати на повідомлення про тривогу та по можливості прямувати до укриттів. Необхідно неухильно дотримуватися світломаскувальних заходів та не вмикати світло вночі під час дії режиму комендантської години.

Поліція контролює безпекову ситуацію поблизу банківських установ, автовокзалів, пунктів видачі соціальної допомоги, патрулює місця масового перебування громадян, забезпечує безпеку населення під час евакуації з уразливих місць Харківщини. 

Правоохоронці наглядають за безпекою на дорогах міста та області. Минулої доби щодо порушників правил дорожнього руху поліцейські склали більше 20 адмінпротоколів.

Щодня особовий склад харківської поліції сумлінно несе службу для забезпечення безпеки громадян, недопущення скоєння правопорушень та ускладнення оперативної обстановки в регіоні.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux