Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Представники Харківського національного університету внутрішніх справ стали чемпіонами світу з футзалу серед поліцейських
Опубліковано 11 вересня 2018 року о 11:20

Із 12 по 19 серпня 2018 року в румунському місті Хунедоара відбувся черговий вісімнадцятий чемпіонат світу з футзалу серед поліцейських, в рамках міжнародної організації WISPA. До складу української делегації ввійшли колишні та нинішні співробітники ХНУВС, а саме: Олександр Луганський, Віталій Носов, Тарас Голопич, Максим Демчук, Олександр Єлшанський, Микола Комзюк.

У змаганнях взяли участь представники таких держав: Канади, Франції, Бельгії, Боснії і Герцеговини, Йорданії, Кіпру, Естонії, Румунії, Росії. Команди проживали на території колишнього навчального центру підготовки офіцерів румунської армії, який на сьогодні переобладнано під готельний комплекс. На території комплексу знаходиться військова техніка, що перебувала на озброєнні румунської армії і з якою можна не лише сфотографуватися, але й відчути себе водієм-механіком, навідником чи командиром танку чи артилерійського розрахунку. Слід зазначити, що культурно-розважальна програма була організована на вищому рівні, румунські колеги яскраво представили колорит і всю гаму румунської історії, культури й традицій.

Учасники змагань були поділені на дві групи по шість команд. У перший день змагань українська команда здолала команду інформаційного центру румунської поліції з рахунком 4:0 та румунську жандармерію – 3:2, об’єднану команду WISPAMaster – 2:0. Удругий змагальний день була здобута перемога над Кіпром – 4:0 і важка перемога над росіянами – 1:0. Переможний гол, після прекрасного розіграшу штрафного, забив Олександр Єлшанський. Власне ця остання гра і визначила переможця першої групи, котрим стала Україна з максимальним очковим доробком – 15. У другій групі  переможцем стала команда Боснії і Герцеговини, яка відповідно до регламенту турніру в фіналі зіграла з Україною.

Фінальна частина турніру пройшла у спортивному комплексі міста Дева. Фінальна зустріч із Боснією і Герцеговиною розпочалася для нашої команди не дуже вдало. Уже на четвертій хвилині боснійці повели в рахунку. Але це не зламало бойовий дух української команди, і ще до кінця першого тайму рахунок було зрівняно. Відчувалося, що суперник втрачає сили, водночас атакуючі дії нашої команди ставали більш небезпечними для воріт суперника. Перевага втілилася в ще два забитих м’ячі у ворота боснійців.

3:1 – остаточний рахунок фіналу і переконлива перемога України!

Відділ міжнародних зв’язків ХНУВС


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux