Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
На Харківщині поліція оперативно затримала чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння тяжкого злочину (ДОДАНО КОМЕНТАР)
Опубліковано 15 червня 2021 року о 16:15

Зловмисник зґвалтував жінку і забрав у неї гроші. На пошуки зловмисника були орієнтовані поліцейські Харкова та області, в засобах масової інформації та соцмережах були поширені орієнтування з його прикметами.

Повідомлення про злочин надійшло 9 червня на спецлінію 102 від жінки- перехожої.  На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомий, погрожуючи ножем, напав на жінку 1987 року народження. Вона запропонувала йому гроші, він забрав 1800 гривень і зґвалтував її.

На розшук злочинця були задіяні особовий склад Управління карного розшуку, оперативної служби, кримінального аналізу, патрульної поліції територіальні підрозділи, поліцейські офіцери громад, дільничні офіцери поліції. Орієнтування з прикметами зловмисника були розміщені у місцях масового скупчення людей. На заклик поліції допомогти у розшуку небезпечного злочинця відгукнулися користувачі соціальних мереж, журналісти, громадяни.

Кожне повідомлення від мешканців Харкова і області ретельно перевірялося поліцейськими.

15 червня до поліції надійшло повідомлення від харків’янина про те, що він перебуває у Чугуєві і бачить чоловіка, схожого на правопорушника. Для затримання розшукуваного оперативно були направлені працівники сектору карного розшуку Чугуївського районного управління спільно з поліцейськими офіцерами громади. Операція по затриманню відбулася швидко, без постраждалих. За кілька хвилин правопорушник вже спілкувався з правоохоронцями.

Зловмисником виявився 31-річний мешканець селища Стара Гнилиця Чугуївського району, раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень.

Чоловік доставлений до відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області, з ним проводяться слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування), ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України триває. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux