Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини відкрили кримінальне провадження за фактом бійки у Чугуївській центральній лікарні
Опубліковано 21 травня 2021 року о 15:48

В результаті події лікар та медична сестра отримали тілесні ушкодження.

21 травня близько 00:05 до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про подію у приймальному відділенні лікарні.

Прибувши за викликом, поліцейські встановили, що до медичної установи звернувся чоловік з травмою ноги, яку отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. З місця дорожньо-транспортної пригоди травмованого мотоцикліста забрав брат та відвіз до Чугуївської центральної лікарні.

У цей час лікарі надавали допомогу іншому пацієнтові з серйозною травмою. Черговий лікар та медична сестра запропонували чоловікам трохи зачекати. Але вони почали вимагати першочергової уваги до себе. Ймовірно, через стан алкогольного сп’яніння, поводилися вкрай агресивно. Постраждалий наніс тілесні ушкодження лікарю, вдарив медичну сестру та влаштував у приміщеннях безлад. Після чого нападник у супроводі двох чоловіків покинули медичну установу.

Працівники відділу реагування Чугуївського районного управління поліції оперативно розшукали 26-річного чоловіка. Поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру чи в найближчому медичному закладі. Громадянин відмовився.

Поліцейські склали на водія мотоцикла протоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), за ч. 4 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та постанову  ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux