Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Харківщини проводять досудове розслідування за фактом бійки в супермаркеті у місті Чугуєві
Опубліковано 18 травня 2021 року о 15:54

Троє громадян в стані алкогольного сп’яніння влаштували бійку та спричинили тілесні ушкодження охоронцям закладу і відвідувачу.

13 травня о 15:40 до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про подію в супермаркеті міста Чугуєва.

Поліцейські з’ясували, що охоронець зробив відвідувачам зауваження за неправомірну поведінку. В результаті виник конфлікт, який переріс в бійку. Троє чоловіків 23 і 28 років (третій встановлюється)  спричинили тілесні ушкодження двом працівникам охорони 38 і 34 років, а також 52-річному покупцеві.

За фактами спричинення тілесних ушкоджень відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Призначені судово-медичні експертизи, вилучені відеозаписи події з камер спостереження, направлено відповідні запити до військової частини з метою встановлення приналежності даних осіб до військовослужбовців, встановлюються свідки злочину. За результатами проведення експертиз та слідчих дій буде вирішуватися питання щодо направлення матеріалів проваджень до Чугуївської окружної прокуратури Харківської області для зміни підслідності, а також погодження питання щодо перекваліфікації складу кримінального проступку на злочин за ст. 296 (хуліганство)  Кримінального кодексу України.

Окрім цього, до поліції надійшли дві заяви від відвідувачів супермаркету, у яких відбулася бійка з охоронцями, про притягнення до відповідальності охоронців за фактом спричинення їм тілесних ушкоджень.

За кожним із звернень відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначені судово-медичні експертизи. Планується проведення ряду слідчих дій з метою підтвердження чи спростування факту спричинення їм тілесних ушкоджень або спричинення їм тілесних ушкоджень працівниками охорони при здійсненні останніми заходів необхідної оборони. Досудове розслідування триває.

Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація за фактом бійки або ви стали свідком скоєння злочину у період з 15:40 до 17:00 13 травня, просимо звернутися до Чугуївського районного управління поліції за телефонами: (05746) 2-20-13, 102 або іншим зручним для вас способом.

Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux