Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В Чугуївському районі Харківщини запрацювала ще одна поліцейська станція
Опубліковано 07 жовтня 2021 року о 17:37

Нова станція з’явилася в селищі Малинівка. Відтепер поліцейські офіцери громади зможуть більш оперативно реагувати на звернення та повідомлення громадян, а місцеві мешканці - отримувати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують.

З нагоди відкриття до поліцейської станції завітали начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Станіслав Перлін, його заступники, голови і представники громад.

  

Завдяки співпраці поліції і громади для поліцейських офіцерів виділили комфортне приміщення, облаштоване сучасною оргтехнікою і всіма необхідними приладдями для роботи, а також кімнатою відпочинку.

Станіслав Перлін особисто перевірив умови, в яких нестимуть службу поліцейські офіцери Малинівської територіальної громади. Територію громади  загальною площею 247,1 км з населенням близько 9,1 тисяч мешканців обслуговують двоє поліцейських офіцерів – Олександр Кіндяков та Євгеній Кабанець. Обидва працівника поліції до проєкту працювали дільничними офіцерами поліції.

- Ми працюємо 24/7. Місцеві мешканці можуть звернутися до нас зі своїми проблемами кожного дня, у будь-який час доби. Звернення можуть стосуватися як побутових сімейних сварок, так і кримінальних правопорушень, на які ми також завжди прибуваємо першими, - розповів Олександр Кіндяков. - Ми завжди відповідаємо комунікацією та допомогою.

Напарник Олександра – начальник сектору взаємодії з громадами Євгеній Кабанець додав, що під час несення служби до них нерідко надходять прохання населення, не пов’язані з професійною діяльністю. Наприклад, порубка дров.

- І в таких випадках ми знаходимо варіанти, або самі допомагаємо. Ми тут живемо, ми тут працюємо. Тому, допомагаємо у будь-якому випадку, - розказав Євгеній Кабанець.

Після огляду станції керівництво поліції та громади обговорили робочі питання з поліцейськими офіцерами обох громад, розташованих на території Чугуївського району - Малинівської та Чкаловської.

Голова Малинівської селищної ради Микола Семер’янов зазначив, що місцеві мешканці бачать роботу поліцейських, є і довіра людей до поліцейських офіцерів громади.

За словами Станіслава Перліна, поліцейська станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між громадою і поліцейськими та формуванню довірливих відносин.

- Дуже вдячний громаді, зокрема, голові громади Миколі Івановичу за ті чудові умови, створені для роботи поліцейських, - сказав Станіслав Перлін. – Я буду особисто підтримувати цей проєкт, а також відвідаю ті територіальні громади, в яких ще не працюють поліцейські офіцери.

На сьогодні проєкт «Поліцейський офіцер громади» впроваджено на території 13 територіальних громадах Харківської області. До кінця року планується залучити ще 15 громад.

        

        

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux