Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські охорони Харкова отримали нові службові автомобілі
Опубліковано 04 січня 2021 року о 14:15

Автопарк роти Управління поліції охорони в Харківській області поповнився вісьмома сучасними автомобілями «Renault». Сертифікати правоохоронцям вручили начальник Департаменту поліції охорони Сергій Парфенюк та керівник обласного главку харківської поліції Андрій Рубель.

Зі слів Сергія Парфенюка, керівництво Департаменту поліції охорони разом з очільниками обласних підрозділів постійно працює над оновленням матеріально-технічної бази, екіпіруванням працівників поліції охорони. 

- Впевнений, що нова техніка допоможе на традиційно високому рівні протидіяти злочинності у місті Харкові та оперативно реагувати на тривожні сповіщення з охоронюваних об'єктів, - зазначив Сергій Парфенюк.

Андрій Рубель запевнив, що між Головним управлінням харківської поліції та поліцією охорони існує повне порозуміння 

- Ми всі працюємо заради безпеки мешканців та гостей Харкова та області, тому важливо, щоб поліція була забезпечена необхідною та сучасною технікою для належного реагування, - наголосив начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель

У своїх промовах керівники також привітали особовий склад з новорічними та прийдешніми різдвяними святами.

Начальник Управління поліції охорони в Харківській області Юрій Лукавенко повідомив, що протягом 2020 року екіпажами поліції охорони здійснено близько 70 тисяч виїздів, за результатами яких затримано більше 300  осіб.

- Наша структура є успішним, мобільним та підготовленим поліцейським підрозділом, - зазначив Юрій Лукавенко. - І чим краще кожен підрозділ забезпечений технічно, тим впевненіше почувають себе громадяни. За сприяння Департаменту поліції охорони впродовж 2020 року ми змогли за власні кошти закупити 10 нових службових автомобілів. Вони використовуються для охорони об’єктів, забезпечення публічної безпеки на маршрутах патрулювання, а також для реагування на виклики громадян. Окремі слова подяки за всебічну підтримку висловлюємо керівництву Головного управління Національної поліції в Харківській області. Адже поліція охорони в системі оперативного реагування Національної поліції ефективно взаємодіє і з підрозділами патрульної поліції, і з територіальними відділами ГУНП.

 

Відділ комунікації поліції Харківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux