Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво МВС та Нацполіції представило нового очільника поліції Харківщини
Опубліковано 04 грудня 2020 року о 13:38

Поліцію Харківщини очолив Андрій Рубель. Нового керівника регіонального відомства представили Державний секретар МВС Олексій Тахтай  та голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Сьогодні, 4 грудня, у Харкові керівництво МВС та Нацполіції представило   особовому складу нового начальника ГУНП в Харківській області.  Полковник поліції Андрій Рубель до цього працював заступником начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

На заході були присутні голова облдержадміністрації Айна Тимчук, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник міського голови Ігор Терехов, перший заступник прокурора області Володимир Лимарь, начальник УСБУ в області Роман Дудін, керівники інших правоохоронних структур.

Олексій Тахтай у вступному слові відзначив, що Андрій Рубель – досвідчений офіцер з 16-річним стажем роботи в оперативних підрозділах.  Його кандидатуру було погоджено за пропозицією керівництва Національної поліції України.

Представляючи нового начальника ГУНП в Харківській області, голова Національної поліції України Ігор Клименко зазначив, що найголовнішим пріоритетом в роботі поліції  є довіра громадян. Відтак керівник поліції регіону має відповідно організувати роботу підлеглих. 

«Рівень довіри населення області до поліції має бути значно вищим. Цю роботу потрібно проводити у тісній взаємодії усіх підрозділів поліції,  активній співпраці з органами виконавчої влади і керівниками правоохоронних органів Харківської області. Кожен з вас несе персональну відповідальність за надання нашим громадянам якісного правоохоронного сервісу», - підкреслив Ігор Клименко.  

Голова Нацполіції висловив подяку Валерію Сокуренку, який до цього понад півтора року очолював обласний главк поліції.

Також Ігор Клименко окреслив пріоритетні завдання для харківської поліції на найближчий час, серед яких - боротьба із наркозлочинами,  активізація протидії організованій злочинності, здійснення комплексу превентивних заходів для зменшення аварійності на автошляхах міста та області.  

Вітаючи нового керівника поліції Харківщини, голова ХОДА Айна Тимчук  подякувала поліцейським за службу і відданість справі. Вона також запевнила, що ОДА надаватиме підтримку органам внутрішніх справ у спільній взаємодії на благо захисту та розвитку регіону.   

Заступаючи на посаду, полковник поліції Андрій Рубель  подякував за довіру та запевнив, що разом з виконавчою  владою і колективом харківської поліції буде забезпечено дисципліну, законність та правопорядок в області.

Довідка. Андрій Рубель народився у 1982 році на Чернігівщині. У 2004 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ  розпочав з оперуповноваженого відділу карного розшуку Солом’янського районного управління Києва. В період з 2005 по 2020 роки працював на різних посадах у поліції міста Києва та області, в ГУБОЗ МВС України, Департаментах карного розшуку, внутрішньої безпеки, стратегічних розслідувань Національної поліції України, керував роботою поліції Закарпатської області.  

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux