Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Громади Харківщини долучаються до проєкту «Поліцейський офіцер громади»
Опубліковано 15 лютого 2021 року о 12:24

Нововодолазька та Краснокутська громади, висловили бажання стати учасниками найефективнішого проєкту Національної поліції України.

Сьогодні, 15 лютого, начальник ГУНП в Харківській області полковник поліції Андрій Рубель підписав меморандум про взаємодію з двома керівниками місцевих громад – головою Нововодолазької територіальної громади   Олександром Єсіним та селищним головою Краснокутського району Іриною Карабут.

Як зазначили учасники зустрічі, на сьогоднішній день безпекові питання стають вкрай важливими для жителів регіону.

– Досвід інших районів доводить, що поліцейський офіцер громади це саме той правоохоронець, від якого в повній мірі залежить спокійне та захищене існування наших громад, - підкреслили керівники територіальних громад. - Дуже важливо, щоб цей зв'язок, який направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, швидкого та ефективного реагування на звернення громадян, дав можливість людям відчувати впевненість і безпеку.

Керівник харківської поліції Андрій Рубель висловив впевненість, що найближчим часом до проєкту «Поліцейській офіцер громади» приєднаються усі райони області.

- Поліцейський офіцер громади орієнтований, в першу чергу,  на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади, - наголосив Андрій Рубель. - Він доступний до населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми.

Очільник поліцейського главку підкреслив, що участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади» дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу у найвіддаленіших населених пунктах області,  допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади з поліцією.

Андрій Рубель пообіцяв цілодобову підтримку усім учасникам проєкту, головна мета якого створити для мешканців області безпечне середовище.

Начальник ГУНП також зазначив, що кількість поліцейських офіцерів громади буде визначатися з урахуванням території обслуговування та побажань громади. На перших етапах реалізації проєкту на службу будуть задіяні кілька поліцейських, Андрій Рубель також пообіцяв вирішити питання матеріально-технічного забезпечення поліцейських для створення належних умов виконання службових завдань.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux