Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Лозівському районі поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності зухвалу жінку-водія та пасажира автівки
Опубліковано 24 травня 2018 року о 17:44

Порушниця проігнорувала вимоги працівників місцевої поліції і після невдалої втечі пошкодила їх службовий автомобіль. Внаслідок події постраждалих немає, транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

         24 травня під час патрулювання території міста працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Toyota», водій якого була не пристібнута паском безпеки. Під час перевірки документів 22-річна жінка надала лише водійське посвідчення, реєстраційного документу на транспортний засіб в неї не було. В ході спілкування з працівниками поліції порушниця зачинила вікно автомобіля та на великій швидкості почала тікати від поліцейських.

         Патрульні почали переслідування, під час якого жінка проїхала кілька перехресть на червоне світло. На проспекті Перемоги в місті Лозова інспектори наздогнали транспортний засіб та заблокували його. Проте, намагаючись втекти з місця події, порушниця здійснила наїзд на службовий автомобіль працівників поліції. 32-річний пасажир, який також був у салоні автівки, вийшов з транспортного засобу та почав нецензурно лаятися у бік поліцейських, поводив себе зухвало та агресивно. Встановлено, що саме він є власником автівки.

         Після проходження огляду на стан сп’яніння у місцевій лікарні  встановлено, що жінка була твереза, а її пасажир знаходився під впливом алкоголю.

         Працівники Лозівського відділу поліції склали відносно порушниці 5 адміністративних протоколів, з них: 2 - за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами), один за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), один за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ще один - за ч.2 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

         Відносно 32-річного пасажира складено 2 адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ч. 1 ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux