Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Харкові поліцейські припинили діяльність закладу, у якому під прикриттям масажного салону надавались інтимні послуги
Опубліковано 20 січня 2022 року о 17:38

Організував діяльність еротичного салону 40-річний житель міста Дніпро.  Цінова політика послуг закладу варіювала від 650 до 8800 гривень за сеанс. Клієнт мав змогу розплатитися як готівкою, так і здійснити безготівковий розрахунок.

  

Правоохоронці встановили, що у масажному салоні позмінно працювали від трьох до шести дівчат та адміністратор. Дівчата-масажистки постійно змінювалися, харків’янок у масажний салон не брали, тільки мешканок інших міст України. Масажистки та адміністратор, як правило, проживали увесь час в салоні. Відлучалися лише за потребою. Адміністратор або хтось із масажисток салону ознайомлював відвідувача з послугами та цінами на них, при цьому уточнював, які саме послуги цікавлять клієнта - еротичні або класичні. Вартість «масажу» оцінювалась від 650 до 8800 гривень за сеанс.

«Масажний салон» рекламував свої послуги на сторінках соціальних мереж, на сайтах з оголошеннями. Також візитки з рекламою салону розповсюджувалися найнятими промоутерами на вулицях міста, або підкладалися під двірники автомобілів, у поштові скриньки громадян. Реклама закладу приходила користувачам мобільного додатку - чоловікам від 18 до 50 років, які живуть у Харкові.

   

19 січня слідчими Головного слідчого управління НПУ спільно з поліцейськими управління міграційної поліції, слідчими слідчого управління ГУНП в Харківській області із залученням спецпризначенців та експерта-криміналіста проведено обшук у місці надання сексуальних послуг. На момент слідчих дій у приміщенні знаходились 30-річна мешканка міста Суми - адміністратор закладу та дві «масажистки» 22 і 21 років.

Правоохоронці вилучили мобільні телефони, планшет, сім-картки, чорнові записи, фіскальні чеки, медичні картки, грошові кошти, банківські картки та інші речові докази.

Слідчі дії проводились в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Досудове розслідування триває.

       

 

 Відділ комунікації поліції Харківської області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux