Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Харкова оперативно розкрила жорстоке вбивство жінки у Немишлянському районі міста (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 18 лютого 2021 року о 09:35

Травмовану потерпілу виявили під час гасіння пожежі у квартирі, де вона мешкала. Довести жінку до лікарні не встигли – вона померла в кареті швидкої медичної допомоги. Експерти нарахували на її тілі більше 20 ножових поранень.

За словами заступника начальника сектору кримінальної поліції відділу поліції № 2 Харківського райуправління поліції №2 Євгена Кузнецова, 16 лютого близько 19:30 до відділу поліції надійшла інформація від працівників ДСНС, які ліквідували пожежу у квартирі по вулиці Харківських Дивізій.  Після гасіння  вогню у помешканні вони виявили 42-річну жінку з чисельними травмами та ножовими пораненнями. Під час транспортування до лікарні потерпіла померла.    

На місці події працювали керівництво обласного главку поліції, територіального підрозділу, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти. 

Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час роботи над розкриттям тяжкого злочину працівники Управління карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції вийшли на слід 32-річного чоловіка, з яким потерпіла раніше співмешкала у будинку під Харковом. Рік тому вона покинула чоловіка через його постійні знущання та образи. До того ж, зловмисник не раз піднімав на жінку руку. Потерпіла рік тому зняла квартиру у Харкові та разом із дітьми переїхала до міста. Ввечері 16 лютого, колі жінка була вдома сама, зловмисник прийшов до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою.  Після скоєння злочину він підпалив квартиру.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру за п.п. 5, 9, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2,  ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення  на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux