Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківський відомчий медичний заклад системи МВС отримав сучасний апарат штучної вентиляції легенів
Опубліковано 07 серпня 2020 року о 12:56

Госпіталю передане високоефективне медичне обладнання експертного класу, яке може забезпечувати вентиляцію легенів хворих в 12 різних режимах, а також працювати автономно протягом 3 годин.    

7 серпня голова Харківської державної адміністрації Олексій Кучер відвідав госпіталь МВС по Харківській області, де разом з народним депутатом України Дмитром Шенцевим вручив відомчому медичному закладу апарат штучної вентиляції легенів.

 Олексій Кучер зауважив, що на теперішній час, враховуючи складу обстановку в державі, прийнято рішення допомогти органам поліції в боротьбі з коронавірусною інфекцією.

- Ми проявляємо повагу до органів Національної поліції і сьогодні передаємо шпиталю апарат штучної вентиляції легенів. Це новий апарат, який допоможе зробити лікування в даному закладі більш ефективним, - розповів голова ХОДА.

Народний депутат України Дмитро Шенцев зазначив, що в даному шпиталі проходять лікування не лише діючі правоохоронці, а й пенсіонери та ветерани МВС.

- У складні часи боротьби з небезпечною хворобою поліцейські та медики знаходяться на передовій у боротьбі за життя та здоров’я громадян України.   Тому ми вирішили підтримати наших лікарів та працівників поліції, оскільки здоров’я це дуже важливо, - зазначив народний депутат України.

Директорка ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Харківській області» Наталія Вовчинська подякувала меценатам за цінний подарунок.

- Ми дуже вдячні за отримане медичне обладнання. На сьогодні наш заклад знаходиться в повній бойовій готовності та має усі можливості і ресурси для лікування хворих на COVID-19. До теперішнього дня наш шпиталь приймав пацієнтів хворих на пневмонію. Наразі пацієнтів хворих на коронавірус в закладі немає, - розповіла Наталія Вовчинська.

Також директорка шпиталю зауважила, що отриманий апарат штучної вентиляції легенів - дуже важливе придбання для медичного закладу, оскільки апарат можна використовувати як в палатах для хворих, та і в операційних. Це обладнання допоможе рятувати життя тих, кому коронавірус спричиняє тяжкі ускладнення.

Т.в.о. начальника ГУНП в Харківській області Сергій Чиж також подякував меценатам за посильну допомогу. Він зазначив, що під час пандемії працівники поліції виконують свої службові обов’язки 24 години на добу.

- Щоденно поліцейські заступають на службу та забезпечують охорону публічного порядку, розслідують кримінальні злочини, працюють з громадськістю. Тому, щоб вони почувалися у безпеці, потрібне відповідне медичне лікування в разі настання будь-якої хвороби. Медична установа МВС в Харківській області потребувала такий апарат, завдяки якому робота лікарів буде ще якіснішою та ефективнішою, у тому числі в умовах боротьби з COVID-19.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux