Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Працівники карного розшуку Харківщини відзначили професійне свято
Опубліковано 15 квітня 2021 року о 11:52

Начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель високо оцінив роботу кримінальної поліції регіону та заохотив найкращих оперативників відомчими нагородами.

На початку урочистостей керівництво Управління карного розшуку і ветерани служби традиційно вшанували пам'ять колег, загиблих від рук злочинців, та поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

   

В обласному главку поліції відбулася відеоселекторна нарада з працівниками карного розшуку, в якій взяли участь начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель, його заступник, керівник кримінальної поліції В’ячеслав Давиденко, начальник Управління карного розшуку Роман Іващенко.

  

- Дорогі друзі! Прийміть мої щирі вітання з професійним святом, - звернувся до оперативників Андрій Рубель. -  Карний розшук завжди був і сьогодні є ударною силою поліції. Саме на його плечі покладається найважча робота із розкриття злочинів, встановлення і затримання небезпечних злочинців, розшуку безвісті зниклих. Служба в карному розшуку не прощає легковажності і дилетантства, вона вимагає залізної волі і найвищого професіоналізму. Карний розшук сьогодні - один з найбільших і найважливіших підрозділів МВС. І саме ви, своєю наполегливою та сумлінною працею довели, що карний розшук Харківщини є одним з найкращих в Україні. Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я і благополуччя, миру і злагоди вам та вашим родинам, любові та поваги рідних і близьких!

Заступник начальника ГУНП в Харківській області – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Давиденко також звернувся до присутніх з привітанням.

  

- Співробітник карного розшуку - одна з найбільш почесних і легендарних поліцейських професій. Це щоденна, повна небезпеки праця. В службі оперативника постійно присутні ризик і самовідданість, тому в розшуку працюють люди, по-справжньому віддані своїй справі. Вітаю всіх співробітників карного розшуку та ветеранів служби з професійним святом та бажаю усім щастя, здоров'я, радості, а вашим сім'ям - терпіння і розуміння.

 

Начальник Управління карного розшуку Харківщини Роман Іващенко подякував від імені усього колективу за привітання та добрі слова і відзначив, що служба відчуває серйозну підтримку з боку керівництва харківської поліції, і це значно сприяє бойовому настрою особового складу та бажанню сумлінно виконувати свій службовий обов’язок.

   

 

З нагоди річниці Дня карного розшуку Андрій Рубель нагородив грамотами, подяками та відомчими нагородами 60 працівників підрозділу, які показали значні досягнення в службовій діяльності.

 

Відділ комунікації поліції Харківської області 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux