Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Охорону публічного порядку у новорічні свята забезпечуватимуть майже 2000 правоохоронців
Опубліковано 30 грудня 2020 року о 09:09

Наряди поліції націлені на чітке дотримання чинного законодавства та забезпечення якісного поліцейського сервісу. 

Особливу увагу поліція приділятиме забезпеченню публічного порядку під час проведення святкових заходів в центральній частині Харкова. Всього для забезпечення безпеки громадян у новорічну ніч на вулицях міста Харкова в традиційних місцях святкування, у харківському метрополітені, на залізничних станціях та в інших громадських місцях, на маршрутах патрулювання буде задіяно 650 працівників поліції та  військовослужбовців Нацгвардії.

- Особовий склад підрозділів ГУНП в Харківській області готовий до виконання важливих завдань щодо підтримки публічної безпеки та порядку під час проведення різдвяних та новорічних масових заходів, - зазначив начальник ГУНП в Харківській області Андрій Рубель. – Цьому передувала  значна превентивна робота, під час якої здійснювалися зустрічі з організаторами масових заходів, керівниками райдержадміністрацій, представниками громадських організацій та релігійних громад. Ми передбачили створення необхідної кількості слідчо-оперативних груп, постійно проводяться інструктажі особового складу перед виходом на службу. Поліцейські націлені на якісне виконання своїх обов’язків,  дотримання дисципліни та законності.

Начальник ГУНП також нагадав, що громадяни, які святкуватимуть Новий рік у місцях проведення масових заходів, повинні чітко дотримуватися карантинних вимог,  застосовувати засоби індівідуального захисту і по можливості – соціальну дистанцію. У святкові дні заклади харчування працюватимуть до 7 ранку, також подовжено роботу харківського метпрополітену, який осблуговуватиме пасажирів до 3 години ранку.

Поліція звертається до усіх громадян з проханням не порушувати громадський порядок, дотримуватися правил пожежної безпеки, дорожнього руху, використання піротехнічних засобів, бути обережними під час виявлення підозрілих предметів та відразу повідомляти про це на спецлінію поліції «102».

    Відділ комунікації поліції Харківській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux